Onze zorgtalenten

Zorgvuldige selectie

Onze talentenpool bestaat uit zorgvuldig geselecteerde vakmensen en wij zijn permanent gespitst op nieuwe talenten die voldoen aan onze eisen. Onze medewerkers zijn deskundig, duidelijk en betrokken. Omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag vinden ze een uitdaging, geen last. Ze respecteren de autonomie van iedere cliënt en gebruiken hun gezonde verstand.

Wij zorgen voor een goede match tussen opdrachtgevers en onze medewerkers. Zo profiteert u maximaal van de ervaring en specialismen van onze medewerkers.

Wie zijn onze medewerkers?

  • Medewerkers met minimaal een zorg gerelateerd mbo4 diploma. Zij hebben minimaal 3 jaar substantiële ervaring opgedaan in het werken met de mensen waar wij voor bemiddelen. Zij worden door ons ingezet daar waar het vaste team extra handen nodig heeft. Zij werken waar gewenst mee in alle taken van het team. Zij worden allen getraind door ons op het gebied van agressiepreventie en -hantering en hebben allen de medicatiemodule van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik doorlopen.
  • Medewerkers met mbo4 +  of hbo die naast het bieden van extra handen ook kunnen ingezet om te ondersteunen door het overdragen van hun kennis en ervaring. Zij kunnen desgewenst ook worden ingezet als meewerkend teamcoach. 
  • Gecertificeerde coaches die individuele medewerkers kunnen ondersteunen in de uitvoering van hun functie.
  • Gecertificeerde teamcoaches die het team kunnen ondersteunen in het effectief en resultaatgericht samenwerken.
  • Ervaren gedragsdeskundigen die waar gewenst een second opinion kunnen geven.

 

 

Heeft u vragen? Wilt u informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

Bevlogen
Bevlogen

Met liefde voor de zorg en passie voor de-escalerend werken halen we het beste uit onszelf, uw medewerkers en de cliënten.

Betrokken
Betrokken

Wij begrijpen de knelpunten bij medewerkers en cliënten. Inlevingsvermogen, gelijkwaardigheid en respect voor ieders autonomie en deskundigheid staan bij ons voorop.

Proactief
Proactief

Onze ervaren mensen zien wat nodig is, zijn bereid dit te doen en doen dit ook.

Deskundig
Deskundig

Met goed opgeleide natuurlijke rolmodellen, die de kunst verstaan te ondersteunen waar nodig, komen we snel tot de kern.