Onze werkwijze

Missie 

Regulus Personeel wil middels het inzetten van gekwalificeerd en ervaren personeel bijdragen aan het versterken van het vaste team. Ondersteunend waar nodig, meewerkend waar kan en sturend als gevraagd. Onze medewerkers zijn rolmodellen die sterk genoeg zijn om het team werkelijk te ontlasten. Zo kan het team in samenwerking met onze talenten de weg weer vinden om veilig, de-escalerend en ontwikkelingsgericht te werken en het plezier in het werk terug te vinden. Wij willen er middels onze inzet toe bijdragen dat het vaste team in een positieve spiraal komt waardoor wij ons terug kunnen trekken en het team verder kan bouwen.

Maatwerk

Voor iedere opdrachtgever verzorgen wij een oplossing op maat. Daarbij sluiten we naadloos aan op de behoeften en visie van de instelling. Wij selecteren de perfecte match: de medewerker met precies die kennis en ervaring die u nodig heeft.

Onze aanpak

Bij elke opdrachtgever analyseren wij de instelling, het team en de cliënten. Wij kijken welke van onze (uitvoerig gescreende en strikt geselecteerde) medewerkers het beste past bij uw vraag. Iedereen bij Regulus Personeel, van planner en administratief medewerker tot directie, heeft jarenlang ervaring in de zorg en kan daardoor goed aansluiten bij uw behoefte. Met een gedigitaliseerd plansysteem kunnen wij bovendien heel snel een goede match maken.

 

Tarieven

Wij werken op basis van uurtarieven. We maken graag vrijblijvend een offerte. U kunt een offerte aanvragen door via onderstaande button een e-mail te sturen.Heeft u vragen? Wilt u informatie? Neem gerust contact met ons op.


Wij staan u graag te woord.

Bevlogen
Bevlogen

Met liefde voor de zorg en passie voor de-escalerend werken halen we het beste uit onszelf, uw medewerkers en de cliënten.

Betrokken
Betrokken

Wij begrijpen de knelpunten bij medewerkers en cliënten. Inlevingsvermogen, gelijkwaardigheid en respect voor ieders autonomie en deskundigheid staan bij ons voorop.

Proactief
Proactief

Onze ervaren mensen zien wat nodig is, zijn bereid dit te doen en doen dit ook.

Deskundig
Deskundig

Met goed opgeleide natuurlijke rolmodellen, die de kunst verstaan te ondersteunen waar nodig, komen we snel tot de kern.